WhatsApp

+31 6 35 61 10 72

E-mail

info@wellnessonroute.com

Behandelingen

Op Afspraak

U bent van harte welkom bij WellnessOnRoute. Om een prettige samenwerking te bevorderen hanteer ik duidelijke voorwaarden. Als u een afspraak bij WellnessOnRoute maakt gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. 

 1. 1.Algemeen 
  1. 1.1.Ik vind hygiëne belangrijk. Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone handdoeken. Het is prettig als u ook aan hygiëne denkt, neem bijvoorbeeld vooraf aan uw massage een douche of bad. 
  2. 1.2.Wederzijds respect in een veilige sfeer zijn zowel voor u als voor mij een vanzelfsprekendheid tijdens een behandeling/massage. 
  3. 1.3.Bedenk vooraf of er nog belangrijke dingen zijn die ik moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven. Bedenk ook al vast wat uw doel is met de massage en waar u eventueel last van heeft. Voor aanvang van een eerste behandeling worden een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw sportieve en medische verleden. 
  4. 1.4.De eerste behandeling is inclusief een intake. Ik neem graag de tijd om een plan van aanpak helder te krijgen. Hierdoor duurt de behandeling wel eens langer dan van te voren afgesproken. Houdt u rekening met een eventuele uitloop. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 
  5. 1.5.Verlengen van een behandeling tijdens de behandeling zelf is mogelijk in overleg en als de tijd het toelaat. De extra tijd wordt doorberekend aan u. 
  6. 1.6.U bent verantwoordelijk voor het doorgeven van relevante informatie m.b.t. uw gezondheid. 
  7. 1.7.Als er sprake is van lichamelijke of geestelijke aandoeningen, blessures, zwangerschap, behandeling door arts/specialist en/of medicijngebruik, dan dient u dit voor de massage aan mij te melden. 
  8. 1.8.De behandelingen die ik geef zijn niet bedoeld om “medische condities”( zoals; ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. In samenwerking met en op advies van een fysiotherapeut of dokter zou een medische behandeling wel plaats kunnen vinden. 
  9. 1.9.Ik ben begaan met het beschermen van uw privacy en veiligheid. Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. 
  10. 1.10.Ik kan te allen tijden beslissen de massage niet te starten of voort te zetten als blijkt dat de door cliënt opgegeven aandoening reden geeft tot contra-indicatie. Het volledig afgesproken tarief blijft van toepassing en dient te worden afgerekend. 
  11. 1.11.Houd er rekening mee dat u niet met een volle maag naar de massagepraktijk komt. Het is beter om een uur voor de massage niet meer te eten. 
  12. 1.12.Tijdens de massage kunt u aangeven als u zich onprettig voelt. U kunt rekenen op een verzorgende massage waarin uw wensen voorop staan. 1.13. De massages zijn gericht op het verbeteren van lichaam en geest en hebben niets met erotiek te maken. 
 2. 2.Afspraken 
  1. 2.1.Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden verplaatst of geannuleerd. 
  2. 2.2.Bij afspraken die niet tijdig worden geannuleerd, blijft het volledig afgesproken tarief van toepassing en dient te worden afgerekend. Annuleren kan via telefoon en e-mail en is geldig als u voor de behandelafspraak een bevestiging heeft gekregen van uw annulering. 
  3. 2.3.Punt 2.2 geldt ook voor afspraken die binnen 24 uur gemaakt zijn. Afspraken die binnen 24 uur gemaakt zijn kunnen dus niet kosteloos geannuleerd worden. 
  4. 2.4.Ik werk enkel op afspraak. Een afspraak maken kan per telefoon of e-mail. 
  5. 2.5.Voor de cliënt gelden de tarieven die op de website staan, tenzij er vooraf andere overeenkomsten zijn gemaakt. 
  6. 2.6.Behandelingen kunnen vooraf online betaald worden of bij de afspraak contant. 
  7. 2.7.De tarieven zijn inclusief 21% BTW 
 3. 3.Strippenkaarten en cadeaubonnen 
  1. 3.1.Strippenkaarten en cadeaubonnen dienen vooraf betaald te worden. 
  2. 3.2.Cadeaubonnen en strippenkaarten bevatten een uniek codenummer, een bedrag en een verloopdatum. Het codenummer dient als bewijsvoering dat het recht op de Individuele behandeling bestaat. Een codenummer kan gebruikt worden om één of meerdere Individuele behandelingen bij Soulstate mee te betalen. Bij geschil hierover geldt de administratie van Soulstate als bindend. 
  3. 3.3.Op de verloopdatum verliest de cadeaubon en/of strippenkaart en het bijbehorende codenummer zijn geldigheid en waarde. 
  4. 3.4.Er bestaat geen recht op restitutie. 
  5. 3.5.Indien de kosten van de Individuele behandeling lager zijn dan de waarde van de cadeaubon, behoudt de cadeaubon zijn waarde voor het resterende bedrag tot aan de oorspronkelijke verloopdatum. Indien de kosten van de Individuele behandeling hoger zijn dan de (resterende) waarde van de kadobon dient het verschil vòòr de Individuele behandeling contant bijbetaald te worden. 
  6. 3.6.De strippenkaart of cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor contant geld. 
 4. 4.Aansprakelijkheid 
  1. 4.1.De massage wordt door u op eigen verantwoordelijkheid ondergaan. 
  2. 4.2.Onze masseurs kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, diefstal, verlies van eigendommen of opgelopen letsel. 
  3. 4.3.Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u dat u onze masseurs nooit aansprakelijk zal stellen voor enige gevolgen, bijwerkingen en/ of nawerkingen van een behandeling/massage die aan u gegeven is. 
  4. 4.4.Soulstate is niet aansprakelijk voor druk-, schrijf- en/of tel fouten en/of onduidelijkheden in offertes en op haar website en/of andere informatie, noch voor de gevolgen daarvan. Bij verschil van uitleg van offertes en/of andere informatie geldt de uitleg van Soulstate als bindend. 

Zijn er nog onduidelijkheden of vragen over de praktijk, afspraken, behandelingen of een ander onderwerp, aarzel niet en stuur een email naar info@Soulstate.nl

Translate »
Chat openen
Hallo
Hoe kan ik je helpen lekker te ontspannen?