WhatsApp

+31 6 35 61 10 72

E-mail

info@wellnessonroute.com

Behandelingen

Op Afspraak

Klachten

Het kan zijn dat u onverhoopt een klacht heeft over een van de producten, dienst of onze service. Deze kunt u kenbaar maken aan info@wellnessonroute.com. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst u van een antwoord voorzien. Mocht de verwerking van deze klacht meer tijd vergen dan deze 14 dagen, dan wordt u hiervan binnen deze 14 dagen op de hoogte gesteld.

Retouren

Het is mogelijk om bestelde artikelen te retourneren onder bepaalde voorwaarden. U kunt hierbij gebruik maken van het 14 dagen herroepingsrecht. Het product moet dan wel ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Verzorgingsartikelen die al geopend en/of gebruikt zijn, worden niet retour geaccepteerd vanwege hygiënische redenen. Producten dienen zich in een verkoopbare toestand te bevinden.

Wanneer u een product wilt retourneren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de zending contact met ons op via info@wellnessonroute.com. Na overleg kunt u het product retourneren. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. Na ontvangst van de retourzending ontvangt u het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.


Retouradres

Soulstate

Damsterdiep 97

9713 EA Groningen

info@wellnessonroute.com

Translate »
Chat openen
Hallo
Hoe kan ik je helpen lekker te ontspannen?