WhatsApp

+31 6 35 61 10 72

E-mail

info@wellnessonroute.com

Behandelingen

Op Afspraak

Positief Gevoel.

De ontspannende ervaring die je zoekt.

Als masseur ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mensen te helpen ontspannen. Toen ik een paar jaar geleden gasten van een B&B in het Noorden van het land een massage gaf, zag ik meteen de mogelijkheden. De gasten waren zo enthousiast dat ze me vroegen om ook bij hen thuis een massage te komen geven. Ik was meteen verkocht!

Ontdek de voordelen van een massage.

WellnessOnRoute biedt massages aan bij mensen thuis of tijdens hun weekendje weg. Zo kun je ook tijdens een drukke vakantie helemaal tot rust komen. Ik ben ervaren en gediplomeerd en weet precies hoe ik je kan helpen om de spieren te ontspannen en hoe je jouw lichaam weer in balans kunt krijgen.

Een moment voor jezelf

Een massage bij WellnessOnRoute is meer dan alleen een massage. Het is een moment voor jezelf om te ontspannen en tot rust te komen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de drukte van de dag of de plannen voor morgen. Je kunt je volledig focussen op het moment en genieten van mijn rustgevende massages.

– Roelof

Mijn passie voor massage

Mijn naam is Roelof en ik ben een ervaren masseur met een passie voor het helpen van mensen. Ik woon in Groningen en heb al van jongs af aan een interesse in bewegen, het lichaam en masseren. Toen ik een opleiding klassieke ontspanningsmassage volgde, wist ik dat dit was wat ik wilde doen. Ik vond het zo leuk dat ik snel verder ben gaan leren. Zo heb ik inmiddels ook bindweefselmassage, sportmassage en stoelmassage in mijn portfolio.

Ik help je graag van je klachten af

Ik ben altijd blij wanneer ik iemand kan helpen om van zijn of haar klachten af te komen. Ik vind het een heel mooi onderdeel van masseren om samen op zoek te gaan naar pijnpunten en deze aan te pakken. Ik heb een brede kennis van massagetechnieken en ik kan je helpen om je klachten te verminderen of zelfs te verhelpen.

Ontspan en kom tot rust

Daarnaast geniet ik ook als klanten wel erg ontspannen worden op de tafel en aan het einde langzaam weer terugkeren in de werkelijkheid. Dit is voor mij wat het betekent om mensen écht te helpen. Ik wil je helpen om je lichaam en geest te ontspannen, zodat je weer helemaal in je vel zit.

Boek nu je massage

Wil je een massage boeken? Ga dan naar de shop of neem contact via het contactformulier. Ik komt bij je thuis of naar je hotel om je een heerlijke massage te geven.

Translate »
Chat openen
Hallo
Hoe kan ik je helpen lekker te ontspannen?