What's App

+31 6 35 61 10 72

Email

info@wellnessonroute.com

Behandelingen

Op Afspraak

Positief Gevoel.

Het idee voor WellnessOnRoute is ontstaan toen ik, als masseur, ingehuurd werd door gasten die een weekendje weg hadden geboekt in het Noorden van het land. Ze genoten van al het goede wat hun B&B en de omgeving te bieden had. Ze merkten dat ze door de drukke activiteiten er eigenlijk niet aan toe kwamen om te ontspannen tijdens het weekend. Vandaar dat ze mij vroegen om langs te komen op hun B&B om hun allemaal een lekkere ontspanningsmassage te geven.

Kort daarna mocht ik een aantal klanten bij hun thuis een heerlijke ontspanningsmassage geven. Ze hoefden daarna het huis niet meer uit en konden volkomen relaxed en ontspannen gaan slapen. Na afloop van beide behandelingen merkte ik dat ik deze setting wel heel erg prettig vond. De klanten die genoten van een fijne overnachting, de eigenaar van de B&B die mij de ruimte gaf om mijn spullen neer te zetten en de klanten die mij vertrouwden en bij hen thuis uitnodigden.

Vandaar dat ik ben gaan nadenken over hoe ik ook andere klanten thuis of tijdens hun nachtje of weekendje weg blij kan maken met mooie massages.

– Roelof

Mijn naam is Roelof en ik woon in Groningen. Ik heb mijn passie gevonden in het masseren toen ik een opleiding klassieke ontspanningsmassage volgde. Ik vond dit zo leuk dat ik snel verder ben gaan leren.  Zo heb ik  bindweefselmassage, sportmassage en stoelmassage ook toegevoegd aan mijn portfolio. Ik ben altijd blij wanneer ik iemand kan helpen om van zijn of haar klachten af te komen. Dit vind ik zelf een heel mooi onderdeel van masseren om samen op zoek te gaan naar pijnpunten en deze aan te pakken. Daarnaast geniet ik ook als klanten wel erg ontspannen worden op de tafel en aan het einde langzaam weer terugkeren in de werkelijkheid. Dit is voor mij wat het betekent om mensen écht te helpen.

Translate »