WhatsApp

+31 6 35 61 10 72

E-mail

info@wellnessonroute.com

Behandelingen

Op Afspraak

Massage aan huis.

We maken meer gebruik van allerlei wellness-activiteiten om te zorgen dat er balans komt tussen ons lichaam en geest. We nemen deze ‘zelf-tijd’ steeds vaker omdat we ons erg bewust zijn van onze gezondheid en de positieve invloed die deze behandelingen hebben op ons dagelijks welzijn. Met WellnessOnRoute willen we u ook thuis de mogelijkheid bieden om te kunnen genieten van heerlijke ontspannende, of actieve, massages.

WellnessOnRoute is zeer effectief omdat ze in korte tijd de balans tussen lichaam en geest herstellen en de energie beter laten stromen. Bovendien worden afvalstoffen beter afgevoerd doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd en zal het immuunsysteem worden versterkt.

The sun setting through a dense forest.
The sun shining over a ridge leading down into the shore. In the distance, a car drives down a road.

Daarbij heeft een behandeling door WellnessOnRoute direct invloed op de huid. Ook op andere delen van het lichaam zal de massage indirect doorwerken. De prikkel van de massages zijn in eerste instantie een mechanische prikkel. Deze brengt goed waarneembare effecten teweeg. Door bijvoorbeeld de druk en de wrijving die bij een massage ontstaan zijn deze effecten direct voelbaar.

Zowel in de huid als in het onderhuidse bindweefsel zal een massage chemische stoffen opwekken. Stoffen die onder meer zorgen voor verwijding en een betere doorlaatbaarheid van de wanden van de bloedvaten. Hierdoor wordt de stofwisseling bevorderd. Een massage manipuleert de huid en de spieren direct. Omdat bepaalde spieren in direct contact staan met de functies van bepaalde organen zorgt dit automatisch ook voor een betere werking van de organen waarmee de spieren contact hebben.

Door WellnessOnRoute functioneren de spieren beter en wordt de energiebalans hersteld. Met als gevolg een beter functionerend lichaam.

Stuur een bericht en vraag naar onze voorwaarden.

– WellnessOnRoute

Translate »
Chat openen
Hallo
Hoe kan ik je helpen lekker te ontspannen?