What's App

+31 6 35 61 10 72

Email

info@wellnessonroute.com

Behandelingen

Op Afspraak

Als je op zoek bent naar een plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van wellnessactiviteiten, dan is B&B Peddelenzo in Kiel Windeweer de perfecte bestemming voor jou! Deze charmante bed & breakfast biedt een scala aan wellnessactiviteiten. Kies voor de heerlijke sauna waar je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

De sauna bij B&B Peddelenzo is perfect voor zowel beginners als ervaren sauna-liefhebbers. Het is een rustige, ontspannen omgeving waar je niet alleen kunt genieten van de warmte, maar ook van de helende effecten van de sauna. Daarnaast is er ook een jacuzzi waar je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Maar dat is niet alles! B&B Peddelenzo biedt ook verschillende massagebehandelingen aan van WellnessOnRoute, zoals een ontspanningsmassage, hotstone-massage en sportmassage. Deze massages zijn ideaal om spanningen en stress te verminderen. Verder brengt het je lichaam en geest weer in balans.

Naast de wellnessactiviteiten heeft B&B Peddelenzo niet alleen comfortabele, maar ook stijlvolle accommodaties. Je kunt hier ook genieten van een goede nachtrust en je wordt uitgerust wakker. Bovendien wordt het ontbijt geserveerd met lokale producten.

Ter conclusie, B&B Peddelenzo is de perfecte bestemming voor een ontspannende en rustgevende vakantie. Kom langs en ontdek zelf de heerlijke wellnessactiviteiten en ook de sauna, en geniet daarnaast van een welverdiende pauze van het dagelijkse leven!

Booking.com

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »